Våra produkter

Här kan du hitta information om våra egentillverkade produkter. Listan uppdateras allt eftersom vi hinner, vid frågor får du gärna maila oss!

Korvkaka

En genuin maträtt från trakterna i gamla Skaraborg. För många en favorit tillsammans med blodpudding, eller i en pytt med stekt potatis. Ingredienser: Fläskkött, grislever, korngryn, fett från gris, lök, sirap, russin, salt, kryddpeppar.

Claessonskassler

Vi försöker att göra en kassler av hög kvalité utan du som kund behöver betala för vatten. Hos oss betalar du för det du får, en rökt köttprodukt. Vi röker den med alspån. Ingredienser: Benfri kotlett av gris, salt, konserveringsmedel E250.

Varmrökt sidfläsk

Precis som vår skinka är vårt sidfläsk kraftigt rökt och smakfullt. Gott i tunna skivor på mackan eller som smaksättare i en mustig gryta. Rökt med al och enspån. Ingredienser: Sida av gris, salt, konserveringsmedel E250

Varmrökt Plattskinka

Vår tegelugnsrökta skinka är något av en specialitet för oss. Genom rökningen med al och enspån har den en kraftig och god smak från förr. Självklart gjord på skinkan från svenska grisar. Ingredienser: Helmuskelskinka från gris, salt, konserveringsmedel E250.

Grynkorv

En självklar klassiker från Skaraborg! Finns även glutenfri om önskas!